CARTELA AB

Skåne län

Information

CARTELA AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där CARTELA AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. CARTELA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. CARTELA AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till CARTELA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-191170.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är CARTELA AB Privat, ej börsnoterat.

CARTELA AB har idag 556597-7013 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för CARTELA AB

Bolaget skall bedriva medicinsk forskning och utveckling och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även ha som verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom.

I CARTELA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Per Christer som är född 1941 och har titeln Extern VD, Holmgren, Sven Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedbys, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Peter Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren Åkerlund, Evy Kristina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Ulf Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Lars Ingemar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wehtje, Anders Fredrik Axel som är född 1964 och har titeln Suppleant, Langåker, Mats Stefan som är född 1963 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.