BBG International Management Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet i internationell företagsledning och marknadsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BBG International Management Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är BBG International Management Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2000-09-25 så skapades BBG International Management Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel BBG International Management Aktiebolag har haft det sedan 2000-10-09.

BBG International Management Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

556597-6676 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är BBG International Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BBG International Management Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-294111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BBG International Management Aktiebolag är Berg, Bengt Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gunbritt Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Nihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .