Hisselektra Aktiebolag

Skåne län

Information

Hisselektra Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Hisselektra Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hisselektra Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-03-02.

Hisselektra Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-09-05. Men sedan 2001-07-13 så har Hisselektra Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kilian Zollsg. 15, 217 56, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hisselektra Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-411501.

Lomma arbetar för att verksamheter som Hisselektra Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hisselektra Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, montering och installation av hissutrustning och elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hisselektra Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hisselektra Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Tomas Jerker som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalos, Elisabeth Angelina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hisselektra Aktiebolag är 556597-0851.