Webtech AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Webtech AB. Det finns flera företag som liknar Webtech AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Webtech AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-10-05 så har Webtech AB varit registrerat och sedan 2000-12-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Webtech AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Webtech AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Webtech AB så kan ni göra det på 070-6398757.

Bolaget skall bedriva agentur, försäljning och service verksamhet inom konverteringsindustrin avseende papper-, plast- och textilbanor och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gamlem, Jarle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rutks, Janis Edgar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Doris Ingegerd som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Neckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Webtech AB har 556595-0986 som sitt organisationsnummer.