AB Lomma Bilverkstad

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter AB Lomma Bilverkstad. Det finns flera bolag som liknar AB Lomma Bilverkstad i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

AB Lomma Bilverkstad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-25 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-07-18 så har AB Lomma Bilverkstad varit registrerat och sedan 2000-09-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AB Lomma Bilverkstad Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med AB Lomma Bilverkstad så kan man gör det genom att posta ett brev till Alnarpsv. 1, 234 41, Lomma. Vi ni istället prata med AB Lomma Bilverkstad så kan ni göra det på 040-412263.

Bolaget skall bedriva bilverkstad och utföra bilreparationer och service. Därutöver skall bolaget försälja drivmedel, biltillbehör, bildäck och andra bilvårdsanknutna produkter. Därtill kommer butiksförsäljning av livsmedel, tidningar och tobak förekomma.Verksamheten kan även komma att omfatta placering av överskottslikviditet i svenska och utländska aktier och aktiefonder, dock ej sådan finasiell verksamhet som omfattas av finansinspektionens tillsynsområde, samt därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ljung, Anders Rickard som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerqvist, Pär Daniel Markus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Lars Anders som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

AB Lomma Bilverkstad har 556593-5177 som sitt organisationsnummer.