Porticus Oresund AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Porticus Oresund AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Porticus Oresund AB är ett av dem. Statusen för Porticus Oresund AB är att Bolaget är aktivt.

Porticus Oresund AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-06-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Porticus Oresund AB ska trivas.

Porticus Oresund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och handel inom motorbranschen, annonsförsäljning inom sport och fritidsbranschen, konsultverksamhet inom personal- utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Porticus Oresund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Porticus Oresund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Porticus Oresund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3858800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Porticus Oresund AB är Runfors, Eddie Martin som är född 1958 och har titeln VD, Runfors, Eddie Martin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Oor, Robert Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Porticus Oresund AB har 556591-3463 som sitt organisationsnummer.