MA Kreativ AB

Skåne län

Information

556589-8854 är organisationsnummer för verksamheten MA Kreativ AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MA Kreativ AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som MA Kreativ AB finns i.

MA Kreativ AB har varit registrerat sedan 2000-04-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för MA Kreativ AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

MA Kreativ AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MA Kreativ AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MA Kreativ AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2687000 eller genom brev på följande adress:
Vallg. 10, 234 32, Lomma

Bolaget skall idka rådgivning konsultuppdrag inom områdena företagsledning, ekonomi och finansiering samt handel med konst, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MA Kreativ AB och det är Widesjö, Anders Uno som är född 1951 och har titeln VD, Widesjö, Anders Uno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Widesjö, Maimo Erika som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,