JFJ Business Solutions AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns JFJ Business Solutions AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. JFJ Business Solutions AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

JFJ Business Solutions AB är momsregistrerat sedan2000-05-15 och har organisationsnummer 556587-7445.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-295565 alternativt besöka eller skicka post till JFJ Business Solutions AB på följande adress Talltitev. 43, 237 36, Bjärred.

JFJ Business Solutions AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-15.

I JFJ Business Solutions AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Axén Jergmo, Eva Helena Veronica som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva affärskommunikation, reklam, pr, samt interaktiv kommunikation och därmed förenlig verksamhet. Bolaget arrangerar events och konferenser samt importerar konfektion och investerar i vetaranbilar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation, information samt utveckling och coaching.