Stefan Grafisk Design AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom reklam och marknadsföring, grafisk produktion och formgivning samt reportage och annan litterär verksamhet, handel med värdepapper, konsulation och utbildning inom friskvård samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stefan Grafisk Design AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Stefan Grafisk Design AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2000-03-30 så skapades Stefan Grafisk Design AB och företaget är har F-skattsedel Stefan Grafisk Design AB har haft det sedan 2000-05-15.

Stefan Grafisk Design AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556584-3975 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Stefan Grafisk Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stefan Grafisk Design AB så går det att nå dem via telefon på 040-414918 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stefan Grafisk Design AB är Larsson, Pär Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Erling som är född 1938 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .