Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning och förvaltning av industri- och kontorslokaler samt lägenheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1999-12-02 så skapades Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556580-4456 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Br. Håkanssons Skåne fastigheter AB är Håkansson, Alf Stefan Rune som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Per Fredrik Banér som är född 1970 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .