Zetterström & Andersson investment & management AB

Skåne län

Information

Zetterström & Andersson investment & management AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Zetterström & Andersson investment & management AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Zetterström & Andersson investment & management AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Zetterström & Andersson investment & management AB har haft sedan 2006-02-02. Zetterström & Andersson investment & management AB har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Zetterström & Andersson investment & management AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Idrottsv. 26, 234 32, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8608122.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Zetterström & Andersson investment & management AB Privat, ej börsnoterat.

Zetterström & Andersson investment & management AB har idag 556578-5036 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Zetterström & Andersson investment & management AB

Bolaget skall äga aktier och fast egendom, bedriva produktutveckling samt bedriva rådgivningsverksamhet inom IT, affärsutveckling, logistik och produktion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Zetterström & Andersson investment & management AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zetterström, Åke Eric Stigson som är född 1956 och har titeln VD, Zetterström, Åke Eric Stigson som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Neuman Zetterström, Anna Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .