Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är ett av dem. Statusen för Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB ska trivas.

Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bioteknologisk verksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-415000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB är Stymne, Sten Gustaf som är född 1949 och har titeln VD, Stymne, Sten Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Sven Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian Biotechnology Research (ScanBiRes) AB har 556577-8445 som sitt organisationsnummer.