Presentex Administration Aktiebolag

Skåne län

Information

Presentex Administration Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Presentex Administration Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Presentex Administration Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Presentex Administration Aktiebolag har haft sedan 2000-08-14. Presentex Administration Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Presentex Administration Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästv. 4A, 212 35, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Presentex Administration Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Presentex Administration Aktiebolag har idag 556575-4578 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Presentex Administration Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning av faktura- och kontofordringar, handel med fordringar, aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Presentex Administration Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westerdahl, Nils Johan Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Janeth Madeleine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .