Global Transport Software Scandinavia AB

Skåne län

Information

Global Transport Software Scandinavia AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Global Transport Software Scandinavia AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Global Transport Software Scandinavia AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Global Transport Software Scandinavia AB har haft sedan 2000-01-01. Global Transport Software Scandinavia AB har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Global Transport Software Scandinavia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jungmansg. 12, 211 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6307200.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Global Transport Software Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat.

Global Transport Software Scandinavia AB har idag 556574-7200 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Global Transport Software Scandinavia AB

Bolaget skall bedriva programmering, systemering och försäljning av datasystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Global Transport Software Scandinavia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedberg, Fredrik Lennart som är född 1969 och har titeln VD, Svedberg, Fredrik Lennart som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Hans Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.