Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är ett av dem. Statusen för Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är att Bolaget är aktivt.

Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) ska trivas.

Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-410010.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) är Bergqvist, Mikael Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Nils Kaj Ewe som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Mikael Bergkvist Livs Aktiebolag (Hemhöp) har 556572-4449 som sitt organisationsnummer.