Mejvik Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

556570-1801 är organisationsnummer för bolaget Mejvik Consulting Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mejvik Consulting Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Mejvik Consulting Aktiebolag finns i.

Mejvik Consulting Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-05-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mejvik Consulting Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Mejvik Consulting Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mejvik Consulting Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mejvik Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-531053 eller genom brev på följande adress:
Smultrong. 7, 234 43, Lomma

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende verksamhetsutveckling, marknadsföring och ledning av företag och kvalificerade projekt samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mejvik Consulting Aktiebolag och det är Mejvik, Arne Lars-Göran som är född 1952 och har titeln VD, Mejvik, Arne Lars-Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mejvik, Britt Ingegerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,