Transportören i Lomma AB

Skåne län

Information

Transportören i Lomma AB är en verksamhet som finns i Lomma. I Transportören i Lomma AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Hans Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Annica Cecilia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Transportören i Lomma AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Transportören i Lomma AB på telefon 070-9114162.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Transportören i Lomma AB av bolagstypen Aktiebolag.

Transportören i Lomma AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Transportören i Lomma AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-18 och Transportören i Lomma AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Transportören i Lomma AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Transportören i Lomma AB har 556569-9153 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.