Joreni Pac Lomma AB

Skåne län

Information

Joreni Pac Lomma AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Joreni Pac Lomma AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Joreni Pac Lomma AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-04-19. Men sedan 2000-07-19 så har Joreni Pac Lomma AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fackelrosv. 14 A, 246 51, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Joreni Pac Lomma AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-416065.

Lomma arbetar för att verksamheter som Joreni Pac Lomma AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Joreni Pac Lomma AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av förpackningsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Joreni Pac Lomma AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Joreni Pac Lomma AB och det är följande personer, Nilsson, John Reinhold som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Eva Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Joreni Pac Lomma AB är 556568-7679.