MAP Industriservice Aktiebolag

Skåne län

Information

556568-3520 är organisationsnummer för bolaget MAP Industriservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MAP Industriservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som MAP Industriservice Aktiebolag finns i.

MAP Industriservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-04-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MAP Industriservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MAP Industriservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MAP Industriservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Mats Anders -Jönsson, Paul Gösta

Vill ni komma i kontakt med MAP Industriservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-259190 eller genom brev på följande adress:
Maskinv. 7, 245 34, Staffanstorp

Bolaget skall behandla metaller, d v s ytbeläggningar, rengöring, kemiska behandlingar, erforderlig montering och demontering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MAP Industriservice Aktiebolag och det är Jönsson, Mats Anders som är född 1970 och har titeln VD, Jönsson, Mats Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Paul Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Gunnel Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor