BM Betong & Marmor AB

Skåne län

Information

BM Betong & Marmor AB är ett företag som finns i Lomma. I BM Betong & Marmor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmberg, Anders Carsten som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmberg, Bengt Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Ritva Hellikki som är född 1940 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BM Betong & Marmor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BM Betong & Marmor AB på telefon 040-460710.

Bolagets verksamhet är tillverkning av och handel med betong, tegel och marmorprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är BM Betong & Marmor AB av bolagstypen Aktiebolag.

BM Betong & Marmor AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BM Betong & Marmor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och BM Betong & Marmor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BM Betong & Marmor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

BM Betong & Marmor AB har 556568-0161 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.