Gunnar Åkessons Bygg AB

Skåne län

Information

Gunnar Åkessons Bygg AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Gunnar Åkessons Bygg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gunnar Åkessons Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Gunnar Åkessons Bygg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-01-26. Men sedan 1999-01-01 så har Gunnar Åkessons Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Blåbärsg. 1, 234 43, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gunnar Åkessons Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-410575.

Lomma arbetar för att bolag som Gunnar Åkessons Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gunnar Åkessons Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gunnar Åkessons Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gunnar Åkessons Bygg AB och det är följande personer, Åkesson, Allan Gunnar Hugo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Helen Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Svante som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gunnar Åkessons Bygg AB är 556564-5115.