RA Exposervice AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter RA Exposervice AB. Det finns flera bolag som liknar RA Exposervice AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

RA Exposervice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-12-28 så har RA Exposervice AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är RA Exposervice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med RA Exposervice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordmannav. 26, 237 31, Bjärred. Vi ni istället prata med RA Exposervice AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende marknadsföring, utställningar, design av inredningar, möbler, utställningar, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Kjell Ronny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller Andersson, Eva som är född 1956 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

RA Exposervice AB har 556564-2096 som sitt organisationsnummer.