BT-Lego AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad med inriktning på finmekanik, konsulting inom industriell produktion, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BT-Lego AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är BT-Lego AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1999-02-02 så skapades BT-Lego AB och företaget är har F-skattsedel BT-Lego AB har haft det sedan 1999-01-01.

BT-Lego AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556564-0223 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är BT-Lego AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BT-Lego AB så går det att nå dem via telefon på 046-771280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BT-Lego AB är Berglund, Lars Olle Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Berglund, Lars Olle Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Niklas Kristofer som är född 1971 och har titeln Suppleant, Thuresson, Dan Håkan Richard som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.