Infinite Health & Wealth Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kosttillskott, kroppsvårds- produkter, gruppresor, teletjänster samt utbildning inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Infinite Health & Wealth Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Infinite Health & Wealth Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1998-12-08 så skapades Infinite Health & Wealth Sweden AB och företaget är har F-skattsedel Infinite Health & Wealth Sweden AB har haft det sedan 2002-01-14.

Infinite Health & Wealth Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-2212 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Infinite Health & Wealth Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Infinite Health & Wealth Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 046-295040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Infinite Health & Wealth Sweden AB är Hansson, Dan Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Maj-Lis Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .