J E Olsson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och J E Olsson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och J E Olsson AB är ett av dem. Statusen för J E Olsson AB är att Bolaget är aktivt.

J E Olsson AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som J E Olsson AB ska trivas.

J E Olsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende managementfrågor samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet samt förvaltning och uthyrning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet samt bedriva café, restaurang och hotellverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J E Olsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är J E Olsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med J E Olsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-294403.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J E Olsson AB är Olsson, Jan Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Marian som är född 1957 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

J E Olsson AB har 556562-9853 som sitt organisationsnummer.