Lomma Filmotext AB

Skåne län

Information

Lomma Filmotext AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Lomma Filmotext AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lomma Filmotext AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lomma Filmotext AB har haft sedan 1998-01-01. Lomma Filmotext AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lomma Filmotext AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brigg. 31, 234 42, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-531144.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lomma Filmotext AB Privat, ej börsnoterat.

Lomma Filmotext AB har idag 556560-8501 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lomma Filmotext AB

Bolaget skall bedriva multimediaframställning, film- och musikinspelning, journalistiskt arbete och översättning jämte därmed jämförlig verksamhet.

I Lomma Filmotext AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Chiru, Ingeborg Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Thomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .