SeTech Machinery AB

Skåne län

Information

Bolaget skall driva service av produktionsmaskiner och utrustning till livsmedelsindustrin samt handel med maskiner och utrustning för livsmedelsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SeTech Machinery AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är SeTech Machinery AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1998-10-09 så skapades SeTech Machinery AB och bolaget är har F-skattsedel SeTech Machinery AB har haft det sedan 1999-01-01.

SeTech Machinery AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556559-1293 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är SeTech Machinery AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SeTech Machinery AB så går det att nå dem via telefon på 046-247750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SeTech Machinery AB är Larsson, Hans Magnus David som är född 1958 och har titeln VD, Larsson, Hans Magnus David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ann-Marie Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .