MSS Safety Systems AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter MSS Safety Systems AB. Det finns flera företag som liknar MSS Safety Systems AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

MSS Safety Systems AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-07-06 så har MSS Safety Systems AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är MSS Safety Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med MSS Safety Systems AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västindieg. 18, 252 71, Råå. Vi ni istället prata med MSS Safety Systems AB så kan ni göra det på 042-260772.

Bolaget skall utveckla och sälja säkerhets- och räddningsutrustning och tillhandahålla tjänster inom nämnda område ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bramsell, Bo Mikael Peter som är född 1970 och har titeln VD, Bramsell, Bo Mikael Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönstrand, Jan Christoffer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bramsell, Bo Mikael Peter -Grönstrand, Jan Christoffer Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

MSS Safety Systems AB har 556558-0387 som sitt organisationsnummer.