Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Österling, Lars Robert som är född 1978 och har titeln VD, Mattsson, Björn Peter som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Österling, Lars Robert som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag på telefon 040-930634.

Bolaget skall bedriva verksamhet med reparation och service på fordon och cyklar, inredning och installation av utrustning i fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hohögs Bil- & Däckservice Aktiebolag har 556557-7888 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.