Fidens Holding AB

Skåne län

Information

556557-2616 är organisationsnummer för bolaget Fidens Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fidens Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Fidens Holding AB finns i.

Fidens Holding AB har varit registrerat sedan 1998-06-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fidens Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fidens Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fidens Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fidens Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 042-144700 eller genom brev på följande adress:
N. Västkustv. 3 B, 237 37, Bjärred

Bolaget skall bedriva konsultationer inom företagsledning, marknadsföring och organisation, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fidens Holding AB och det är Ekelund, Bo Erik Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Bruno Olof Lennart som är född 1930 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,