RLco Nordic AB

Skåne län

Information

RLco Nordic AB är en verksamhet som finns i Lomma. I RLco Nordic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torbjörnsen, Lise-Lotte Irene som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Torbjörnsen, Rune som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wikman, Barbro Margaretha som är född 1961 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RLco Nordic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RLco Nordic AB på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultationer inom strategi, management och kommunikation samt marknadsföra och importera köks- och heminredningsartiklar till den nordiska marknaden samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är RLco Nordic AB av bolagstypen Aktiebolag.

RLco Nordic AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RLco Nordic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och RLco Nordic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RLco Nordic AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

RLco Nordic AB har 556555-9951 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.