Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-02-27 så har Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Transportv. 4, 246 42, Löddeköpinge. Vi ni istället prata med Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag så kan ni göra det på 046-706600.

Bolaget skall konstruera, utveckla, äga och driva golfbanor riktade till en stor allmänhet, utveckla golfutbildningen med inriktning på ungdom samt därmed förenlig verkdsamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tumba, Sven Johan som är född 1964 och har titeln VD, Tumba, Sven Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tumba, Malin Cecilia som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramberg, Hans Fredrik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Stenberg, Anna Kristina som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tumba, Sven Johan .

Tumba Kävlinge Golf för Alla Aktiebolag har 556553-2362 som sitt organisationsnummer.