Blue Spirit AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva handel, inköp och försäljning, med häst- och ridsportsartiklar, kläder samt tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blue Spirit AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Blue Spirit AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1998-02-26 så skapades Blue Spirit AB och bolaget är har F-skattsedel Blue Spirit AB har haft det sedan 1998-01-01.

Blue Spirit AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556553-0762 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Blue Spirit AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Blue Spirit AB så går det att nå dem via telefon på 046-247099 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blue Spirit AB är Nilsson, Lena Anette som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Rickard som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .