Dahlberg Cykel & Sport AB

Skåne län

Information

Dahlberg Cykel & Sport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Dahlberg Cykel & Sport AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dahlberg Cykel & Sport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dahlberg Cykel & Sport AB har haft sedan 1998-01-01. Dahlberg Cykel & Sport AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dahlberg Cykel & Sport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hans Jonas v. 5, 237 37, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-294436.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dahlberg Cykel & Sport AB Privat, ej börsnoterat.

Dahlberg Cykel & Sport AB har idag 556551-7736 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dahlberg Cykel & Sport AB

Bolaget skall sälja och reparera cyklar, sälja sportartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Dahlberg Cykel & Sport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Peter Gabor som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannisson, Sven Gabor Stefan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .