Shutterbug Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fotografisk verksamhet samt dessutom att idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Shutterbug Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Shutterbug Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1998-03-02 så skapades Shutterbug Sweden Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556551-2570 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Shutterbug Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Shutterbug Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-411092 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Shutterbug Sweden Aktiebolag är Sjösten, Pär Ola som är född 1965 och har titeln VD, Sjösten, Pär Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjösten, Annika Hilma som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Eva Malin som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .