Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag ska trivas.

Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende agenturförsäljning av nyproducerade styckehus, konsultationer inom byggnadsbranschen, köp och försäljning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5511698.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag är Borggren, Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Borggren, Monica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Persson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ekonomikonsult i Malmö Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Peter Borggren Trendhuset Aktiebolag har 556549-8317 som sitt organisationsnummer.