Teknima Aktiebolag

Skåne län

Information

Teknima Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Teknima Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Teknima Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Teknima Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-01-30. Men sedan 1998-01-01 så har Teknima Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fjelie Byav. 3, 237 91, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Teknima Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8835989.

Lomma arbetar för att företag som Teknima Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Teknima Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet inom Sverige såväl som Europa, samt handel med ridsportutrustning och tillbehör till hästtransportfordon både i butik och genom postorderförsäljning via internet, samt mekanisk konstruktion, verktygskonstruktion, projektledning, visualisering, animering och presentationer via CD, video och internet samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Teknima Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Teknima Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Per Rickard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lena Anette som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Einar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Teknima Aktiebolag är 556549-0710.