B-O Jansson & Partners AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och B-O Jansson & Partners AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och B-O Jansson & Partners AB är ett av dem. Statusen för B-O Jansson & Partners AB är att Bolaget är aktivt.

B-O Jansson & Partners AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som B-O Jansson & Partners AB ska trivas.

B-O Jansson & Partners AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sjöfartsteknisk konsultverksamhet och därmed besläktad verksamhet inom transportbranschen, agentur för fartygsteknisk utrustning, administrativa tjänster åt små och medelstora företag, idkar handel med värdepapper samt bedriva kennel rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B-O Jansson & Partners AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är B-O Jansson & Partners AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med B-O Jansson & Partners AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411520.

Firman tecknas var för sig av -Jansson, Bengt Olof -Sellman Jansson, Sigrid Barbro I.

De som är på något sätt har med B-O Jansson & Partners AB är Jansson, Bengt Olof som är född 1954 och har titeln VD, Jansson, Bengt Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sellman Jansson, Sigrid Barbro I som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

B-O Jansson & Partners AB har 556547-2387 som sitt organisationsnummer.