Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är ett av dem. Statusen för Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är att Bolaget är aktivt.

Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB ska trivas.

Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med VVS-artiklar samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-419600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Bo Gregor -Lindström, Helene Christine Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB är Holubec, Jan som är född 1967 och har titeln VD, Holubec, Jan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Bo Gregor som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Helene Christine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Carl Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Lindströms i Lomma VVS Varuhus AB har 556545-7149 som sitt organisationsnummer.