KOBATSET EU AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter KOBATSET EU AB. Det finns flera bolag som liknar KOBATSET EU AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1997-08-29 så har KOBATSET EU AB varit registrerat. Idag är KOBATSET EU AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med KOBATSET EU AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KOBATSET EU AB så kan ni göra det på 046-121610.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, renovering av fastigheter, lägenheter, förvaltning av olika fastighetsföretag, städning av byggplatser, fastigheter, lägenheter, målning av fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kölner, Sören som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

KOBATSET EU AB har 556545-2330 som sitt organisationsnummer.