Kajman Elligator AB

Skåne län

Information

Kajman Elligator AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Kajman Elligator AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kajman Elligator AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Kajman Elligator AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-08-18. Men sedan 1997-01-01 så har Kajman Elligator AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Morkullev. 20, 237 36, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kajman Elligator AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-294026.

Lomma arbetar för att verksamheter som Kajman Elligator AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kajman Elligator AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsult- och konstruktionsverksamhet samt försäljning av elektronikprodukter för övervakning avseende industriellt och marint bruk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kajman Elligator AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ullén, Kaj Vilhelm.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kajman Elligator AB och det är följande personer, Ullén, Kaj Vilhelm som är född 1948 och har titeln VD, Ullén, Kaj Vilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Zettergren, Jan Birger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ullén, Elsa Gunilla som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kajman Elligator AB är 556544-7546.