Delblanc Sanering AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Delblanc Sanering AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Delblanc Sanering AB är ett av dem. Statusen för Delblanc Sanering AB är att Bolaget är aktivt.

Delblanc Sanering AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-07-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Delblanc Sanering AB ska trivas.

Delblanc Sanering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom miljöområdet, royalties av böcker och filmrättigheter, handel med värdepapper samt redovisningstjänster. Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Delblanc Sanering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30.

Idag är Delblanc Sanering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Delblanc Sanering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9988904.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Delblanc, Birgitta Sofia -Delblanc, Johan Fredrik Peter.

De som är på något sätt har med Delblanc Sanering AB är Delblanc, Birgitta Sofia som är född 1964 och har titeln VD, Delblanc, Birgitta Sofia som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Delblanc, Johan Fredrik Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelbrektsson, Brita Elsie som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lundgren Permsjö, Josefin som är född 1976 och har titeln Revisor, .

Delblanc Sanering AB har 556544-3933 som sitt organisationsnummer.