Julius Biljettservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Julius Biljettservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Julius Biljettservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmström, Bo Stefan Julius som är född 1949 och har titeln VD, Malmström, Bo Stefan Julius som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Hanne Emelie som är född 1985 och har titeln Suppleant, Persson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Jakihep AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Julius Biljettservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Julius Biljettservice Aktiebolag på telefon 077-5700400.

Bolaget skall bedriva biljettförsäljning i samband med teater, sport- och musikarrangemang, driva handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom biljettdatasystem och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Julius Biljettservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Julius Biljettservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Julius Biljettservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och Julius Biljettservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Julius Biljettservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Julius Biljettservice Aktiebolag har 556542-7670 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.