Footwear i Landskrona AB

Skåne län

Information

Footwear i Landskrona AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Footwear i Landskrona AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Footwear i Landskrona AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-02-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Byggmästareg. 6B, 222 37, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Footwear i Landskrona AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-128209.

Lomma arbetar för att företag som Footwear i Landskrona AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Footwear i Landskrona AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra detaljhandel med skor, skotillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Footwear i Landskrona AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Footwear i Landskrona AB och det är följande personer, Eliasson, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Crepin, Anna Carin som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Nordgren, Ingrid Elisabeth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, BethRev Elisabeth Nordgren AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Footwear i Landskrona AB är 556538-8567.