Lany Consult Aktiebolag

Skåne län

Information

Lany Consult Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Lany Consult Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lany Consult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lany Consult Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Lany Consult Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lany Consult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fenixv. 7, 237 36, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-294895.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lany Consult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lany Consult Aktiebolag har idag 556538-6603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Linde Nylén, Eva Ann-Christin -Nylén, Leif Arne Valter är den som för stunden ansvarar för Lany Consult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, utveckling och utbildning inom områdena löneteknik, produktionsstyrning, planeringsteknik, övrig kompetensutveckling samt förhandlings- och ombudsuppdrag i diverse personalärenden samt därmed förenlig verksamhet.

I Lany Consult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nylén, Leif Arne Valter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde Nylén, Eva Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.