Slap Shot Management Aktiebolag

Skåne län

Information

Slap Shot Management Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Slap Shot Management Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Slap Shot Management Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-02-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Slap Shot Management Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-416677.

Lomma arbetar för att verksamheter som Slap Shot Management Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Slap Shot Management Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom promotion och nöjen, handel med kläder och sportsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Slap Shot Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Slap Shot Management Aktiebolag och det är följande personer, Hanson, Klas Jeremy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanson, Anna Victoria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Slap Shot Management Aktiebolag är 556538-4103.