Lomma Servicebostäder Aktiebolag

Skåne län

Information

Lomma Servicebostäder Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Lomma Servicebostäder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Marthinsson, Lars Stefan som är född 1964 och har titeln Extern VD, Hedlund, Claes Uno Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hegnelius, Ulf Carl Wilhelm som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyberg, Ann-Britt Karin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickelsen, Alf Johnny Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Carl Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Lars-Göran Torsten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Beck, Attila som är född 1945 och har titeln Suppleant, Forsgren Böhmer, Ingrid Maria Sofia som är född 1966 och har titeln SuppleantNetterlid, Anders Rune som är född 1952 och har titeln SuppleantOlsson, Ruth Gertrud Gunn-Britt som är född 1945 och har titeln SuppleantRydström, Sven Anders som är född 1943 och har titeln SuppleantSchön, Peter Joakim som är född 1967 och har titeln SuppleantNorberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln RevisorAndersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantWindisch, Friedhelm Georg som är född 1944 och har titeln LekmannarevisorChristensson, Carl Åke som är född 1939 och har titeln LekmannarevisorssuppleantHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lomma Servicebostäder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lomma Servicebostäder Aktiebolag på telefon 040-417184.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Lomma kommun förvärva, äga, bebygga och förvalta fastigheter med bostäder med anknytning till vård, omsorg och serviceverksamhet.

Idag är Lomma Servicebostäder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lomma Servicebostäder Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lomma Servicebostäder Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Lomma Servicebostäder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lomma Servicebostäder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hedlund, Claes Uno Christer -Marthinsson, Lars Stefan eller en av dem i förening med -Hegnelius, Ulf Carl Wilhelm -Lyberg, Ann-Britt Karin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lomma Servicebostäder Aktiebolag har 556537-7339 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.