Ulf Nilsson Konsult AB

Skåne län

Information

556537-3841 är organisationsnummer för verksamheten Ulf Nilsson Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Nilsson Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Ulf Nilsson Konsult AB finns i.

Ulf Nilsson Konsult AB har varit registrerat sedan 1996-12-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Nilsson Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ulf Nilsson Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ulf Nilsson Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ulf Nilsson Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-10255 eller genom brev på följande adress:
Storg. 10, 241 30, Eslöv

Bolaget ska bedriva bokföringstjänster och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva tjänster som frilansande skribent och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Nilsson Konsult AB och det är Nilsson, Ulf Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Klebert Nilsson, Monica Elisabet som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,