Planimator AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Planimator AB. Det finns flera verksamheter som liknar Planimator AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Planimator AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1996-12-20 så har Planimator AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Planimator AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Planimator AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Graneliden 13, 430 63, Hindås. Vi ni istället prata med Planimator AB så kan ni göra det på 0301-30010.

Bolaget skall idka framställning och försäljning av strategiska beslutshjälpmedel för företag samt därtill förenlig verksamhet såsom försäljning av datahårdvara, kapitalförvaltning samt rådgivning, för att kunna leverera totallösningar. Med strategiska beslutshjälpmedel menas skräddarsydd mjukvara vars syfte är att analysera ett speciellt dynamisk system, till exempel ett produktionsavsnitt eller ett logistikupplägg.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bergström, Mattias Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Anette Sara Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Planimator AB har 556537-2132 som sitt organisationsnummer.