Lena Forsberg Förvaltning AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra fastighetsunderhåll och byggverksamhet, import, försäljning och förmedling av present- och hushålls- artiklar, inköp, försäljning och visning av hobbyartiklar främst modeller av tåg och tågvagnar, förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lena Forsberg Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Lena Forsberg Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1996-12-02 så skapades Lena Forsberg Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Lena Forsberg Förvaltning AB har haft det sedan 1997-01-01.

Lena Forsberg Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-06-11

556535-8529 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Lena Forsberg Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lena Forsberg Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 040-410248 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lena Forsberg Förvaltning AB är Forsberg, Lena Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Bengt Anders som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .